De opnamestudio

Mijn geluidsstudio is gebouwd in de voormalige bakkerij van Bakker Bijl. Hij was een begrip in Rotterdam-Zuid; veel oude zuiderlingen kennen hem nog.

 

In het bedrijfspand heb ik de volgende ruimtes gecreëerd:

- Control room (4 x 5 meter)
- Live-opnameruimte (4 x 5 meter)
- Drumbooth (3 x 2,5 meter)
- Basement/guitarroom (4 x 6 meter)

- Relaxruimte met bar en keuken (3 x 4 meter)
- Meerdere opslagruimten

- En er is een goede inrit voor laden en lossen met gratis parkeren!

 

Drie gescheiden opnameruimtes

De drie opnameruimtes en de controlroom zijn zwevend opgebouwd voor een optimale isolatie. En elke ruimte klinkt weer anders. Van gortdroog tot een lekker luchtig. Het ontwerp van de studio lag in handen van mijn akoestikus Richard Keizer van Industrial Noisecontrol. Hij ontwierp akoestiek van de oefenstudio's van André Rieu.
 

Uitgekiende Elektrische Voorziening

Speciaal voor alle geluidsapparatuur is er een gebalanceerde en storingsvrije elektriciteitsgroep. Je hebt dus geen last van pieken op de netspanning.

Creatieve omgeving

De opnamestudio ligt in hartje Oud-Charlois, de creatievenwijk in Rotterdam-Zuid. Hier wonen en werken zo’n tweehonderd kunstenaars en creatieve ondernemers. En dat is te voelen: er heerst een échte “vibe” in de straten.
 

Horeca

Op maximaal vijf minuten loopafstand zijn de volgende gelegenheden te vinden:

- Turkse bakker
- Een Chinees restaurant
- Enkele bruine kroegen
- Meerdere shoarmazaken en pizzaria's
- Surinaamse broodjeszaak
- Coffeeshop
- Hollandse snackbar
- Een Grieks restaurant

De Maastunnel vlakbij; je bent binnen tien minuten met de auto in het centrum van Rotterdam.

 

 

 

Langskomen?

Je bent van harte welkom om de studio te komen bekijken en beluisteren!
Uiteraard is dit 100% vrijblijvend.
Maak vantevoren wel even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zet ik alvast koffie.

 

Drenthe Flevoland Fryslân Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-HollandRotterdam Amsterdam Gouda Den Haag Utrecht Eindhoven Zwolle Dordrecht Leiden Amstelveen Tilburg Breda Terneuzen Vlissingen Brielle Alkmaar Den Bosch Hoogeveen Amersfoort Arnhem Apeldoorn Gorinchem Middelburg Oosterhout Nijmegen Zutphen Delft Schiedam Vlaardingen Hoek van Holland Maassluis Woerden Rhenen Veenendaal