Recordings voor bands en groepen.

Ik help graag om jullie eigen nummers en ideeën vast te leggen. Op een zo'n creatief mogelijke manier. In een fijne omgeving waar je je op je gemak voelt. Ik denk mee en stimuleer jullie om de tracks zo tof en mooi mogelijk te laten klinken.

Het bijzondere aan de ZAP!Studio is dat je vier akoestisch behandelde opnameruimtes hebt. In tegenstelling tot veel andere studio's kun je daardoor met z'n allen tegelijk inspelen. Dat geeft een uniek livegevoel in je opnames! En met al die top-apparatuur gaat het nog eens vet klinken ook!

Kies hieronder een vaste prijs per nummer (250, 350 of 500 Euro). Je weet dan waar je aan toe bent. Dan heb je geen gedoe meer met studio-uren bijhouden, plannen en stressen om binnen je budget te blijven. Dat is wel zo relaxed werken en komt je creativiteit ten goede.

 

 

500 Euro
per track

350 Euro
per track

250 Euro
per track

Max.uur per track 6 4 4
Min. # nummers 2 2 1
Opname drums* full monty full monty  4 mics
Opname gitaren** mic/amp mic/amp direct-in
Zang*** losse take losse take losse take
 Afmixrondes**** onbeperkt 3 2
Mastering analoog analoog digitaal
 Koffie/thee/fris FREE! FREE!  FREE!

 

* Bij full monty een drumkit opnemen krijgt ieder deel van het drumstel (tom, bekkens, snare etc.) zijn eigen microfoon. Zo heb je de meeste invloed op de klank bij het afmixen. Het geeft je het beste resultaat. Bij de goedkoopste optie gebruik ik slechts vier microfoons. De full monty optie heeft tot twaalf microfoons op de kit.

** Gitaren neem ik het liefst op met een paar microfoons voor een vette versterker. Dat geeft de meeste impact. Maar als je kiest voor de goedkoopste optie dan prikken we de gitaren "direct in" en voeg ik effecten toe tijdens de mixfase.

*** De zang is het belangrijkste instrument. Daar zit de boodschap. Daarom geef ik die speciale aandacht. De uiteindelijke zang nemen we op als de rest van de band op de bank zit. Je krijgt dan alle rust en aandacht.

**** Als de opnames klaar zijn krijg je meteen een ruwe mix mee naar huis. Die telt niet mee in de mixrondes. De eerste echte mixdown doe ik op een ander moment en stuur ik jullie toe ter beoordeling. Daarna kunnen jullie een aantal malen input leveren op hoe het beter moet klinken. Feedback geven telt als één afmixronde. Dat kan via email of gezellig bij mij op de bank. De laatste mixronde doe ik graag met jullie erbij zodat ik zeker weet dat alles in orde is.

 

Wil jij ook impact maken met je muziek? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Contact en Route

Katendrechtse Lagedijk 479A

3082GD Rotterdam

BTW-id NL001638709B57

KvK 243 677 24

 

email: peter@zapstudio.nl

Of neem anders contact met mij op via Facebook of LinkedIn.

 

 

 

 

Mijn opnamestudio is goed te bereiken vanuit Den Haag, Gouda, Schiedam, Delft en Dordrecht.

Rotterdam Den Haag Delft Leiden Utrecht Dordrecht Gouda Zuid Holland Zuid-Holland Noord Holland Noord-Holland Zeeland Papendrecht Sliedrecht Brabant Breda